maanantai 16. maaliskuuta 2009

Ajatusten pyörremyrsky

Ponnistusasennot. Doula. Äänenkäyttö. Synnytyspelko. Kotisynnytys. Vauvamaha. Ensi imetys. Synnytyssali. Vesi. Vallankäyttö synnytyssalissa.

Minulla ei nykyään muuta mielessä pyöri kuin synnytysasiat. Aina kun on hetki aikaa pysähtyä tai varsinkin nukkumaan mennessä pompsahtelee mieleen paljon kaikkea mistä tekisi mieli tänne kirjoittaa. Tai aiheita mistä haluaisin lukea lisää. :) Harmi vaan, kun päivällä ei ehdi (ellei neidit sattumalta nuku yhtä aikaa päikkäreitä) ja illalla olen aikaisten heräämisten takia ihan rättipoikkiväsynyt. Eilenkin koitin taas lukea Synnytyslaulu-kirjaa, mutta uni tuli ihan väkisin.

Yksi mikä minun päätä pyörittää synnytysjuttujen lisäksi, on kätilö-koulutus. Viikon päästä alkaa yhteishaku, jossa aion hakea... En millään malttaisi odottaa heinäkuun alkuun (vai koska ne tulokset tuleekaan), että pääsenkö sinne. Tietysti jos en pääse pääsykokeisiin, niin sittenhän en ainakaan pääse koko kouluun... mutta uskon, että ainakin pääsykokeisiin pääsisin. Noh.. Se selviää sitten joskus. :)

Jaahas. Maa kutsuu synnytyslandiasta takaisin. :) Tytöt on myllännyt sohvan ja sohvatyynyt on pitkin lattiaa.. Jos vaikka saisi tänään tytöt yhtä aikaa päikkäreille, niin voisin kirjoitella vaikkapa vallankäytöstä synnytyssalissa. Onko valta kätilöllä vai synnyttäjällä itsellään? Hhmmm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti