keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Blogin 1v juhlat!

*muokattu 18.3. ja 30.3.*

Huomasin tuossa, että tämä minun pieni Voimaannuttava synnytys blogini onkin jo 1 vuoden vanha! Ensimmäinen bloggaus on päivätty perjantaille 13. maaliskuuta ja tähän mennessä bloggauksia on kertynyt noin 130. Lukijoiksi on ilmoittautunut 12 henkilöä. Kaiken kaikkiaan kävijöitä on ollut tähän mennessä hurjat 26762!!!! Kiitos kaikille blogissa vierailleille. En todellakaan olisi uskonut, että tämä on läheskään näin suosittu tai saatika tykätty. :)


Tässäpä tähän mennessä (palautteiden perusteella) suosituimpia bloggauksia:

Kivunlievitystä

Aktiivisuus sairaalasynnytyksessä

Annin synnytys

Kirjoja lapsille

Gua shaa kipuun

Voimalauseet

MielikuviaKommentteihin voit laittaa oman suosikkisi otsikon! Voit valita vapaasti kaikista bloggauksista.

1-vuotis juhlan kunniaksi oman suosikkinsa paljastaneiden kesken arvotaan pieni "lahjus".
Ns. lisäarvan saa arvontaan mukaan
a) linkittämällä tämän blogin omaan blogiinsa tai
b) suosittelemalla tätä blogia ystävälleen joka ei ole täällä vielä käynyt.
Lisäarvan saat kun kirjoitat kommenttilaatikkoon oman suosikki bloggauksen lisäksi sen oletko linkittänyt sen blogiisi ja blogisi osoitteen, vai suositellut ystävällesi. Suositellut ystävät ilmoittautuvat vierailunsa aikana kommentteihin ja laittaavat suosittelijan nimimerkin "kuittaukseksi". Näin suosittelija saa arvontaan oman lisälappunsa.

Arvonta suoritetaan keskiviikkona 31.3.2010 klo 12. "Virallisena valvojana" toimii kuopukseni Anni ja arvonnan suorittaa äidin avustuksella esikoiseni Heidi. :)

PALKINTOINA ARVOTAAN:

Bebesin lahjoittama MASUKIPSI-paketti
&
Me & Maman lahjoittama Avalonin vauvanhoitotuotepaketti!

PS. Siivoilin noita tunnisteita/aiheita, että vastaisivat paremmin sisältöä ja etsitty asia löytyisi paremmin.

13 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä ihana blogi ja on kyllä innolla lukenut! lemppareita on varmaan ainakin tuo aktiivisuus sairaalasynnytyksessä.

  VastaaPoista
 2. Mäkin käyn tätä kyllä ihan säännöllisesti lukemassa:) ja lempparini on Annin synnytyksestä kertova bloggaus.

  VastaaPoista
 3. Synttärionnittelut hienolle blogille, tää on yks harvoista mitä säännöllisesti seuraan!
  Vaikea valita, mutta vastaan voimalauseet.

  T. Minna

  VastaaPoista
 4. Lemppariksi taitaa valikoitua Annin synnytys, synnytyskertomuksia on aina mukava lukea, mutta tuo vastaa niin hyvin sitä mitä omalta seuraavalta synnytykseltäni toivoisin :)

  Tää blogi on kyllä ihan verraton tiedonlähde johon kaikkien odottajien pitäisi tutustua, synnyttämisestä puhutaan neuvolassa aivan liian vähän (jos ollenkaan? En kyllä muista esikoisen ajalta muuta synnytysinfoa kuin neuvolan ja sairaalan parin tunnin "synnytysvalmennukset" ja tässä raskaudessa ainoa synnytykseen liittyvä neuvolassa oli synnytyslähetteen teko ja valmennustakaan ei enää ole...)


  >jii

  VastaaPoista
 5. Hei,
  onnittelut 1-vuotiaalle!

  Löysin blogin vain muutamaa viikkoa ennen toisen lapseni syntymää. Onneksi löysin, siitä oli käsittämättömän paljon hyötyä! Luin blogia alusta loppuun ja taas alkuun, uudestaan ja uudestaan, ja luetutin miehellä tukihenkilönkin-hyvä-tietää -juttuja.

  Omat suosikkibloggaukseni ovat Aktiivisuus sairaalasynnytyksessä (helmikuu 2010) sekä Vallankäyttöä synnytyssalissa (maaliskuu 2009) ja siihen läheisesti liittyen Kuka päättää? - Se joka synnyttää (elokuu 2009).

  Kiitos, Terhi, että jaksat pitää hienoa blogiasi! Asia on tärkeä.

  ps. Lainasin tänään kirjastosta uudehkon kirjan Imetyksen aika - uusi suomalainen imetyskirja (Aittokoski, Huitti-Malka ja Salokoski, Avain, 2009). Sitä ei näyttäisi olevan kirjalistallasi, Terhi? Selailun ja ensimmäisten lukujen perusteella kirja vaikuttaa tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 6. Onnea 1-vuotiaalle!

  Blogisi oli oikea löytö, kiitos siitä. Synnytykseen aikaa alle kuukausi ja teksteistäsi on taatusti apua. Oma suosikkini tähän mennessä on tuo Kivunlievitys. Pitääkin tehdä tuon pohjalta lappu jääkaapin oveen niin saa mieskin tukea siitä kun se aika koittaa :)

  VastaaPoista
 7. Täytyypä valkata omaksi suosikiksi tuo juttu kivunlievityksestä nyt, kun oma synnytys on ihan lähellä. Annin synnytys oli myös hyvin mielenkiintoista luettavaa! Ja linkki sun blogiin onkin tuolta mun blogista löytynyt jo pitkään ;)!

  VastaaPoista
 8. Kiitos että jaksat pitää tätä. Tämä on lempiblogeistani asiablogipuolella!

  VastaaPoista
 9. Ja lisäänpä vielä että blogi on ollut alusta-asti oman blogini listassa. Yksi kelle neuvoja olen tämänkin pohjalta jaellut on tänään Raahen sairaalassa saanut pojan. Ilman puudutuksia, onnellisena. Lempipostaus on ollut synnytykseen liittyvät kirjavinkit ja vinkki Lotus-synnytksestä, koska se jäi mietityttämään pidemmäksikin aikaa, varsinkin kun nuorimmaiseni napanuora katkesi itsestään lyhyyden vuoksi altaassa, heti syntymähetken jälkeen.

  VastaaPoista
 10. Onnittelut 1-vuotiaalle blogille!
  Blogiasi tulee seurattua tiiviisti. On kuitenkin vaikeaa valita yksi suosikki, mutta jotenkin tuo kivunlievitystä on sellainen, että jos sitä en olisi koskaan lukenut, olisin varmasti luullut n. pari kuukautta sitten kuolevani kipuihini, kun synnytin pienen poikani lääkkeellisesti raskausviikoilla 21+3. Synnytys kuin synnytys, mutta kipuun en keskittynyt! :)

  T. Tiia

  VastaaPoista
 11. Onnittelut taaperoikään pääsystä!
  Pistän mun suosikiksi Mielikuvia. Ihan jo sen loppukaneetin vuoksi:
  "Muita mielikuvia ei nyt tule/muistu mieleen. Ajatukset katkesi täysin jo puolessa välissä tätä kirjoitusta. :/"
  --> kuvastaa niin ihanasti blogin pitäjää, lämminsydämista ja fiksua naista ja äitiä, joka ei kuitenkaan ota itseään turhan vakavasti!

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille osallistumisesta. :) ..ja oli kiva kun näin moni kertoi oman lempparibloggauksensa.

  Vähän minua naurattaa tuo yllä oleva Marin lainaus. :) Tuo on kyllä juuri niin höttöpäistä minua kuin olla voi. Tosin nuo Marin jatkosanat lämmittää mieltä kovasti. ;) Heh.

  VastaaPoista