sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Unnan odotus osa 5

Raskauskuulumisia sen verran, että liitoskivut helpotti hetkeksi mutta tilalle tuli pari muuta vaivaa. Olin melkein viikon ajan kovassa alavatsakivussa, joka osoittautui Terveystalon lääkäriasema, ensiapu Acuta & naistentautien ja synnytysten päivistys - reissun aikana puhjenneeksi vesikystaksi/keltarauhasrakkulaksi oikeassa munasarjassa. Ensin epäiltiin umpisuolta, mutta en onneksi joutunut puukotettavaksi, vaan vaiva oli ihan muualla.

Kipujen kanssa meni tosiaan tämä viikko ja sitten kun ne helpotti, niin tuli uusi vaiva tilalle. En osaa tarkemmin kuvailla sitä, mutta Annia odottaessa oli sama homma ja silloin jouduin sairaslomalle töistä. Noh. Onneksi se ei ole vakavaa, eikä vaivaa koko ajan.

Masu on jo melkoinen pötsi. Hävettää ihan kun on taas näin aikaisessa vaiheessa tällainen pallo, mutta minkäs sille mahtaa... :)


Heidi käy monta kertaa päivän aikana pitelemässä minun mahaa ja tuntuu odottavan vauvaa ihan innoissaan. Saapa nähdä miten innoissaan on sitten kun tuntee vauvan potkut mahan läpi. :)

Eipä kai muuta tällä erää.

PS. Tilasin sen Malla Rautaparran uuden kirjan. En ole ehtinyt kuin vain selailemaan, mutta vaikutti ihan kivalta. Paljon on ainakin joogajuttuja ja varmasti hyviä vinkkejä niin raskausajalle kuin synnytykseen.

Malla Rautaparran Raskaus, synnytys, äitiys -kirjassa on paljon kuvia.

7 kommenttia:

 1. Se mikään pötsi ole, vaan oikein kaunis maha. :)

  (Ja sain minä jotkut pikaohjeet lastan mukana kyllä, semmoisen A4-paperin. Sitäkö tarkoitit?)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana pikku vauvamasu! Tahtoo kanssa!

  ps. Laura tänään tasan 7 kk. Mun pikkuinen on jo niiiiin iso!!

  VastaaPoista
 3. Helpottavaa että muillakin masu kasvaa jo noin aikaisin, nimim. viikkoja 23+0 ja masu kuin toisilla synnyttämään mennessä... :D

  VastaaPoista
 4. Fanny: Juu lähetin lastan mukana sen paperisen ohjeen (toivottavasti kaikille muistin laittaa). Nyt piti laittaa s.postilla, mutta en löytänytkään osoitetta. Asia hoitui kyllä jo. :)

  Masusta.. No onhan se ihan ihana. :D Lähinnä just se tässä alussa vähän hämää kun voisi tosiaan luulla, että olis jo pidemmälläkin ku vaan viikolla 15+. :D

  VastaaPoista
 5. Tulin tänne pitkästä aikaa kurkkimaan, ja vau, täällähän olikin hienoja uutisia! Onnea!

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Eileithyia: Kiitos. :) Onnea ja voimia teille! Kävin kurkkaamassa blogiasi.

  VastaaPoista