keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Viimeiset 1v fiilistelyt...

Lueskelin tuossa noita kommentteja mitä oli tuonne blogin 1v-kemu- ja arvontajuttuun tullut. On jotenkin tosi kiva kun saa kuulla, että tästä blogista ja sen teksteistä on oikeasti ollut apua muille!

Blogia perustaessa toivoin, että mahdollisimman moni löytäisi tänne ja tätä kautta mm. aktiivisen synnyttämisen ja perhelähtöisemmän synnytyskulttuurin lähteille. Iloinen yllätys oli se, että jo nämä minun kirjotelmat itsessään ovat auttaneet monia ja saaneet useiden lukijoiden mielissä uusia ajatusratoja liikkeelle. :) Toivoin myös, että mahdollisimman moni hoksaisi, että on toisenlaisiakin tapoja synnyttää ja "hoitaa synnytyksiä", kuin tämä nykyinen vallalla oleva tapa, ja että perheet uskaltautuisivat alkaa etsimään sitä omaa tapaansa.

En tiedä olenko kovin erilainen bloggaaja kuin muut, mutta vaikka tämä on tavallaan aika tällainen asiapitoinen ja informaatiota jakava, niin silti en ajattele tätä ylläpitäessäni että teen tätä muille. Raskaus- ja synnytysasioista on tullut minulle erittäin tärkeitä ja ne ovat melkein intohimoni. Välillä on kyllä taukoja, jolloin ei kiinnosta ajatellakaan koko asiaa, mutta yleensä arkeeni kuuluu aina jotain aiheeseen liittyvää. Oli se sitten Aksyn teemaillan valmisteluja, doulapiirin kehittämistä, pelkoryhmän suunnittelua, aiheeseen syventymistä netissä/kirjan parissa tai nyt tämän oman navan ympärillä! :)

Omasta navasta sen verran, että sen alla tapahtunut iltajumppa sai minut tälläkin kertaa tänne bloggailemaan. :) On se hyvä, että on pikkuinen muistuttamassa, että voisi tännekin jotain päivittää.

Olen tässä muutaman päivän ajan mietiskellyt, että mitä tänne seuraavaksi... On muutamia juttuja, joista olen aikonut kirjoitella vähän tarkemmin esim. guashaus ohjeet, tens, jne. Mutta katsotaan mikä lopulta saa inspiraation nousemaan nyt, kun kuopuskin on tervehtynyt ja normaali oma itsensä. :D

2 kommenttia:

  1. Jos saapi toivoa, niin itse ainakin lukisin Tensin käytöstä oikein mielelläni, on nimittäin ihan vieras vekotin mulle! :)

    VastaaPoista
  2. OK. :) Täytyypä kirjotella kunhan pääsiäis- ja kuopuksen 2v-synttäritouhut on ohi. :)

    VastaaPoista