sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Unnan odotus osa 3

Nyt taitaa olla menossa rv 9+ jotain. Väsymys, huono olo, paleleminen ja huimaus jatkuu edelleen, tosin ehkä hiukan lievempänä kuin ennen. Maha on possahtanut ja ensimmäiset kolme raskausarpea "kaunistaa" mahaani. Järkyttävää miten nyt jo on pakko siirtyä lököhousuihin ja äitiysvaatteisiin. En ymmärrä miten maha voi olla tällainen jo nyt, vaikka en ole syönyt ylenmäärin tai edes normaalia enempää.

Tämä on ihan erilaista kuin aiemmissa raskauksissa, vaikka niissäkin olen kyllä joutunut aika pian vaihtamaan normaalit housut äitiys-malleihin. Maha tuntuu nyt jotenkin kamalan täydeltä, ihan kuin loppuraskaudessa. Illalla iltasatua lukiessa en päässyt pitkiä lauseita loppuun ilman välihengityksiä, ihan kuin minulla olisi hengenahdistusta tai olisin toooooodella huonossa fyys.kunnossa. :)

Esikoinen on ihana, kun se aina puhuu vauvasta.. Tänään vaihdoin tyttöjen huoneessa sänkyjen paikkoja ja kun olin hetken aikaa sängynpäätyjen välissä, Heidi sanoi: "Äiti! Vauva alkaa itkemään masussa, kun sä oot siellä välissä.". :) Sitten se aina sanoo, että "kato nyt äiti tota sun mahaa!". Huvittavinta on se, että eihän tämä minun maha ole vielä minkään kokoinen verrattuna siihen mitä se vielä tulee olemaan. :D

Ensi viikolla pitäisi mennä labraan verikokeisiin ja nyt pitäisi muistaa varata myös sokerirasitukseen aika. Yhtään ei huvittaisi mennä, kun nytkin on aina aamuisin aivan mieletön nälkä! Toivottavasti saan varattua heti aamun ensimmäisen ajan.

Ultraan on vielä parisen viikkoa. Kovasti sitä jo itsekin odotan, varsinkin kun ollaan miehen kanssa vitsailtu, että "entäs jos tuleekin kaksoset?!". Se vasta juttu olisikin! Huh heijakkaa... :)

Ei muuta tällä erää. Toivottavasti jaksan pian päivitellä jotain muutakin tänne. :)

3 kommenttia:

  1. mulla ainakin oli kaameat turvotukset 9-11 viikoilla kuopuksesta, sitten se enin kyllä laski poiskin muutamaksi viikoksi :D

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti minullakin laskee... Tämä pötsi ei nimittäin ole mikään ihana. ;D Vauvamasu on jees, mutta tämä....... :/ heh.

    VastaaPoista
  3. Ystävälläni tuli kanssa tosi kamala turvotus juuri tuossa vaiheessa, mutta helpotti kyllä myöhemmin

    VastaaPoista