tiistai 5. tammikuuta 2010

Hyviä kokemuksia...

HUOM! Uusilla Voimaannuttava synnytys sivuilla on ladattavissa

"Gua sha -hieronta synnyttäjän apuna" ohje, jossa mukana myös vinkit lastojen ostamiseen.

******

Suurin osa kimppatilauksen GuaSha -lastoista on lähtenyt jo maailmalle ja olen kuullut niistä hyvää palautetta. Yksi tällainen tuli guasha-lastojen lisätilauksen merkeissä:
"Tarvitsisin kaksi lisää, kun äiti ja sisko ihastuivat kamman vaikutuksiin joululomalla. Ollaan miehenkin kanssa käytetty kampaa melkein päivittäin, enkä ole vieläkään lakannut ihmettelemästä sen tehoa tavalliseen hierontaan verrattuna."

Meillä kävi miehen selkää hieroessa niin, että alaselkään ilmeistyi peukalon pään kokoinen punainen täplä. Aloin hieromaan sitä sekä lastalla että käsin ja kohta mies sanoi, että se minun hieroma kohta onkin juuri se kohta mikä hänellä on ollut jo pitkään todella kipeä. Yllätyin kovasti siitä, että olin löytänyt sen kipukohdan guashaamalla ja hierontakin oli kuulemma auttanut ainakin jonkun verran. :)

(PS. Guasha-lastoja on vielä muutama jäljellä.)


Olen hoitanut nyt jo vähän aikaa Aksyn TENS-laitteiden vuokrausta ja vuokraajilta on tullut erittäin positiivista palautetta siitä. Eräskin tuore isä oli ihana, kun hän laitetta palauttaessa hehkui tuoreen isän intoa ja onnea. :) Hän kertoi laitteesta olleen todella paljon apua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti