torstai 14. tammikuuta 2010

Kirja ostoksia..

Tilasin Adlibriksestä alla olevat kirjat. Sen verran monta kirjaa on jo aikasemmalta kesken, että en tiedä koska näitä ehtii avata, mutta toivottavasti pian... :)


Odotus- ja synnytyskirjatkin on ostettu (Infosta ja Akateemisesta). Vas.puoleisiin kukkakirjaan olen jo aloittanut kirjoittamaan raskausjuttuja ja oik. puoleiseen olisi tarkoitus koota synnytysvihkoa. :)

4 kommenttia:

 1. Meillä LA on yhdeksän päivän päästä, ja mielenkiinnolla odotan hetkeä jona pikkuinen haluaa tulla maailmaan. Amme odottaa ovenpielessä valmiina jos Haikaranpesän ammehuone on varattu. Tsemppiä alkumetreille ja epävarmojen tunteiden tutkintaan. Lopussa se kiitos taas seisoo.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Helena! Onnea sinulle tulevaan synnytykseen! :)

  VastaaPoista
 3. Käytiin viikonloppuna katsomassa Lauran 6 päivän ikäisiä serkkutyttöjä. Melko ihania nöttösiä! Ja kotiin palattuamme mies sanoi ensimmäistä kertaa että pitää varmaan tehdä Lauralle sisarus kun ei me jakseta aina leikkiä se kanssa :) (upouusilla serkuilla on molemmilla isosiskot viihdytysjoukkoina)

  Mutta eiköhän tässä ainakin toistaiseksi olla ilolla mukana ystävien raskausajan kokemuksissa ;)

  VastaaPoista
 4. Mari: Varmasti oli suloisia murusia serkkutytöt. <3
  Juu ei muutakun asia itämään.. ainakin ajatustasolla. :D Minusta on tosi hankala sanoa, että mikä ikäero olisi paras jne.. Kaikissa on omat "hyvät ja huonot" puolet.

  VastaaPoista