perjantai 5. kesäkuuta 2009

Tuliaisia Helsingin reissulta

Käytiin perheen kanssa Helsingissä mini-lomalla ja Bebesistä tarttui mukaan pari kirjaa. Olisi siellä ollut monta muutakin kirjaa, jotka mieluusti olisin tuonut mukanani Tampereelle... :) Jos toisella kertaa sitten...


Ostin kirjat:

Gentle birth, gentle mothering - kirj. Sarah J. Buckley
--- Lääkärin kirjoittama kirja, jossa mm. äitien valintojen tueksi laitettu myös tutkimuksiin viittaavat lähteet... Sen verran mitä sitä olen vähän ehtinyt lukemaan, vaikuttaa tosi hyvältä kirjalta!

The Birth partner - Penny Simkin
--- Aika kattava ja helppo lukuinen kirja niin odottajalle, tukihenkilölle kuin doulallekin.

Kaupan päälle sain upean Bebesin lehden, jossa oli vaikka mitä ihanaa! Aivan upeita kuvia, kivoja pikku vinkkejä, jne.. Kannattaa käydä tilaamassa tai ostamassa Bebesistä jotain, niin pääsette tekin selaamaan sitä! ;) (Jos joku tässä kohtaa epäilee minua lahjotuksi Bebesin suunnalta, kun aina hehkutan sitä tai sen sivuja tms., niin se ei pidä paikkaansa. :))

Helsingin reissulla tuli taas monta aiheideaa mieleen! Kumpa olisi pian aikaa kirjoitella niistä tänne. Jospa huomenna tyttöjen nukahdettua yöunille, nyt en jaksa, kun on univelkaa reissun jäljiltä. Öitä.

PS. Lisäsin uudet kirjat tuonne minun pieneen kirjastooni ja muutaman uuden siihen toiseen kirjalistaan. :)

2 kommenttia:

  1. Tuo Sarah Buckleyn kirja on aivan loistava - kattavasti tietoa, jonka tulisi olla jokaisen odottavan äidin saatavilla! Tämän kaiken kun vielä saisi suomennettua.

    VastaaPoista
  2. Aivan. :) Olen juhannuksen aikana sitä moneen otteeseen lukenut ja myös ajattelut samaa - saisipa sen suomennettuna! Olen kyllä vielä ihan alussa siinä kirjassa, mutta silti se on ollut tosi hyvä ja mielenkiintoinen. Tosin siinä on paljon hankalia sanoja verrattuna Ina Mayn kirjaan, mutta ei haittaa.. Se on täynnä tärkeää asiaa. :D

    VastaaPoista