sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Päähän pisto

Viikkailin tuossa pyykkiä siivouksen ohessa ja tuli siinä Slumdog millionaire- soundtrackia kuunnellessa mieleen sektio ja opit synnytyslaulu-kurssilta. Mietin, että miksi ei voisi tosiaan sektiossakin käyttää ääntä joko itse tai sitten pyytää soittamaan jotain levyä siellä synnytyssalissa. Useinhan synnytyssaleissa ja joissain leikkaussaleissakin kuunnellaan muutenkin musiikkia tai radiota (ei tietty aina), mutta eikö voisi sektiossa kuunnella perheen valitsemaa musiikkia. En nyt tarkoita mitään hevi tai dance-levyä siksi kun muuten vain huvittaisi kuunnella sellaista. Vaan esim. vauvalle jo raskausaikana tutuksi tulleita tuutulauluja, jotka rauhoittaisi niin syntyvää vauvaa kuin vanhempiakin. Tai sitten vaikka jotain luonnonääniä tai muuta rauhallista musiikkia.

Sektio ei ole minulle kovin tuttu juttu, kun ei ole siitä henkilökohtaista kokemusta. Sen kuitenkin tiedän, että sektioitakin voi toteuttaa nykyistä perhelähtöisemmin ja ehkä jopa vauvaystävällisemmin?! :)

Ei muuta tällä erää... Alkoi vaan mielikuvitus ja ajatukset lentää. Oli pakko tulla heti kirjoittamaan se tänne ennenkuin unohdan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti