perjantai 18. joulukuuta 2009

Tays taas otsikoissa

Tämän päivän Aamulehdessä oli etusivun juttuna Taysin synnytysosastot ja niiden ahtaus. Juttu on luettavissa täällä.

Ajatukset sinkoilee sitä vauhtia, etten saa nyt mitään kommentoitua, mutta komentoikaa te! Joko tänne tai Aamulehden sivuille...tai molempiin. :)

5 kommenttia:

 1. Lueskelin saman jutun aamusella, ja täytyy sanoa, että entistäkin vähemmän huvittaa mennä Taysiin synnyttämään ensi kesänä. Esikoisen synnytyksen jälkeen jouduin itsekin odottelemaan paikkaa käytävällä, onneksi sentään sermin takana sängyssä, mutta kuitenkin! Voi kunpa vaan voisin päästä Vammalaan synnyttämään, mutta eipä taida Tamperelaisena onnistua :( Mikä kummastuttaa entistä enemmän tuon Aamulehden jutun jälkeen!!

  VastaaPoista
 2. Kyllä tamperelaiset voi mennä Vammalaan mikäli ei ole riskisynnyttäjä. Sinne vaan ei saa maksusitoumusta jolla pääsisi sinne sairaalaan käynnille ennen synnytystä. Tutustumaan ja valmennukseen pääsee kyllä ja toki siis synnyttämään myös.

  Muillekin tiedoksi: Suomessa synnyttäjä saa vapaasti valita oman synnytyssairaalansa. Eli käytännössä kun vaan menee synnytyksen "ollessa käynnissä" niin "pakkohan" niiden on ottaa sisälle. ;)

  VastaaPoista
 3. Minua korpeaa se, että pieniä yksiköitä pistetään alas ja perustellaan turvallisuudella. Tämähän se turvallista sitten onkin, kun porukkaa pullistelee pitkin käytäviä, eikä hoitohenkilökuntaakaan ole ylimääräksi asti heistä huolehtimaan...

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Ylläpidämme terveysportaalia osoitteessa http://www.terveyskeskus.fi . Haemme jatkuvasti Internetistä hyviä blogeja, joita haluamme suositella lukijoillemme. Blogit esitetään aiheen mukaisina linkkilistoina.
  Haluaisimme nyt lisätä palveluumme linkin sinun blogiisi. Blogiasi ei ole vielä laitettu esille, joten voisitko laittaa viestiä palvelumme Webmasterille, jos haluat että linkki blogiisi julkistetaan sivustollamme.

  Löydät em. osoitteesta Palaute-linkin, jonka kautta voit lähettää vastauksesi Webmasterillemme.

  Terveisin
  Terveyskeskus.fi:n Webmaster

  VastaaPoista
 5. Maija: Sama minuakin on suututtanut. Synnyttäessä yleensä ihanteellisin paikka on mahdollisimman tutun ja turvallisen (=kotoisan) tuntuinen. Isossa laitoksessa ja yksikössä sellaista on vaikea toteuttaa. :/ Saati sitten juuri nämä ruuhkat ja mahdolliset läheltä piti tilanteet jotka niistä johtuvat.

  VastaaPoista