sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Unnan odotus osa 4

"Suutarin lapsilla ei ole kenkiä..."

Tuo kuvaa hyvin sitä oloa mikä minulla on juuri nyt tämän raskauden suhteen. :) En siis ole ehtinyt enkä jaksanut tehdä tai ajatella mitään. Eli kaikki mitä ehdotan muille, on jäänyt itseltäni tähän mennessä tekemättä.

Syksyllä kun suunnittelin Napapiirin ohjelmaa odottajille ajattelin, että on sitten kiva järjestää muille kaikkea raskauteen liittyvää kun itse ei ole raskaana. No, toisin kävi. Tulin raskaaksi ja järjestän silti muille. Se on kivaa ja tykkään siitä, välillä vaan ei millään jaksaisi ja toisinaan on sellainen olo, että voisipa itsekin vain tulla, olla osallistujana ja lähteä. :) Kesäksi en ole sopinut mitään! Sen ajattelin pyhittää omalle rentoutumiselle ja valmistautumiselle.

Elämää Kalevassa- blogiini laitoinkin ultrasta kuvan jo aiemmin. Käytiin siis tämän kuun alussa ultrassa ja LA aikastui viikolla. Nyt siis pitäisi olla se hehkeä, energinen ja ihana keskiraskaus. :) Sitä se onkin ellei laske mukaan ajoittaista väsymystä ja jo alkaneita liitoskipuja. Saapa nähdä montako "peruuttamis-päivää" tässä raskaudessa tulee, kun ne liitoskivut jo näin alussa alkoi. Annistakin ne alkoi aikaisemmin kuin Heidistä, mutta ei kyllä näin aikaisin. Annia odottaessa tosiaan oli niitä päiviä, kun kävelemään pääsi vain peruuttamalla. :D

Yleensä tässä vaiheessa olen jo hyvää vauhtia kirjoittanut raskauskirjaa ja synnytysvihkoa, ja ottanut jo monet mahakuvat. Nyt raskauskirjassa on muutamat kirjoitukset, synnytysvihko ammottaa tyhjyyttään ja mahakuvatkin on jääneet ottamatta "pötsi"-kriisin takia. ;) Olen kyllä ajatellut, että alkaisin kirjoittelemaan synnytystoiveita sinne vihkoon. Tuntuu, että niistä on helpoin aloittaa kun muuten en tiedä mitä sinne vihkoon tarvitsisin... Olo tuntuu valmiilta, mutta ehkä sinne voisi laittaa ylös jotain vinkkejä ja juttuja siltä varalta, että kaikki ei menekään normaalisti tai en pärjääkään omin avuin (äänenkäyttö + liikkuminen + hypnoosi) kivun kanssa.

Minun on myös pitänyt lukea kirjaa Yhdeksän tärkeää kuukautta ja katsoa olisiko siellä minulle sopivia lauseita joita voisin ajatella ennen nukahtamista yöunille. Sekin on jäänyt, mutta jos nyt tästä siirtyisin tuonne sohvalle sen kanssa, niin tulisi ainakin yksi asia tehtyä. :)

PS. Olen muutaman kerran yrittänyt surffata netistä jotain tarpeellista, uutta ja vauva-ajan mullistavaa vauvatarviketta/-tavaraa, mutta täytyy sanoa, että en ole löytänyt sitten mitään! Kaikkea krääsää vain kaikki nettikaupat pullollaan, jota ei oikeasti edes vauvan kanssa tarvitse. Mietin, että Manducan ostaisin/lainaisin, muutaman vaatekerran ostaisin ja jonkun sitterin hommaisin (Doomoo kiinnostaa). Niin ja itselle pestäviä liivinsuojuksia. Siinä se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti