torstai 25. helmikuuta 2010

Se on tullut!

(Siis kirjakauppoihin.. itseasiassa jo varmaan parisen viikkoa sitten, mutta tällä viikolla tuli Adlibrikseen.)

Adlibriksen sivuilta kopsattua:

"Verenpaine. Sokeritasot. Kilot ja sentit. Vaikka raskaana oleva nainen on jatkuvan valvonnan alla, hänelle jää neuvolassa ja synnytyksessä usein passiivinen rooli. Raskaus, synnytys, äitiys kannustaa äitiä pysymään raskautensa asiantuntijana. Helposti lähestyttävässä oppaassa korostetaan kehollisten viestien kuuntelua, ja fysiologisia vaikutuksia sekä synnytyksen lainalaisuuksia käsitellään myös tuntemuksien kielellä.

Laajasta harjoiteosiosta löytyvät keinot uuden tasapainon etsintään ja monien vaivojen helpottamiseen. Joogassa tietämys hengityksen mahdollisuuksista on hioutunut huippuunsa, ja kirjassa onkin runsaasti joogasta omaksuttuja harjoituksia. Syvän hengityksen ja aktiivisen rentoutumisen avulla nainen voi löytää tyynen ytimen synnytyksen voimakkaimmankin myrskyn keskellä. Kirja ohjaa myös synnytyksen jälkeisessä ajassa ja imetyksessä."

1 kommentti:

  1. Ihanaa! Kiitti vinkistä! Suomenkielistä/suomalaista kirjallisuutta näistä asioista löytyy aivan liian vähän! Englannin ja ruotsin kielellä valikoima on huimasti laajempaa ja moninäköisempää...

    VastaaPoista