maanantai 7. heinäkuuta 2014

Odotus ja uiminen

Oltiin tänään uimarannalla ja uidessa tuli mieleen uimareissut raskaana ollessa. Kesähelteet on raskasta aikaa monille ihan jo kuumuuden ja lisääntyneen painon takia. Toiset taas nautti lämmöstä täysillä.Itse kuuluin helteestä kärsiviin odottajiin. Silloin olikin super ihanaa uida järvessä nauttien veden tuomasta viilennyksestä ja painottomuudesta. Usein myös ajattelin uidessa vauvaa omassa vedessään, ja vettä rentouttajana ja apuna tulevassa synnytyksessä. 


Helteillä tein itselleni viilentäviä jalkakylpyjä. Niihin voi laittaa vaikka kotipihalta kukkia, kaapista merisuolaa, jne. Ihanaa pientä arjen luksusta. Kun pitää itsestään huolta ja huomioi pienillä hemmotteluilla ja "omilla jutuilla", niin jaksaa paremmin ja  itsestä välittäminen ja ihan yleinenkin rakkauden tunne kasvaa. Kaikki se hyvä välittyy myös sinne masuun vauvalle tai jos vauva on jo syntynyt niin hän saa sen hieman eri kautta. :)


Ihanaa kesää kaikille odottajille! Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille muillekin Voimaannuttava synnytys - blogin lukijoille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti