tiistai 4. kesäkuuta 2013

Raskauskuulumisia 6

Kaikki alkaa olla valmista vauvaa ja synnytystä varten... Tein lauantaina vähän synnytyssisustusta ja vaihdoin mm. suihkuverhon jossa perhosia ja kukkia ja ripustin tänne työhuoneeseen sinisävyisiä isoja paperitähtiä, joista kylläkin yksi oli tippunut alas. :)

Nostin tälle viikolle uudet Birth Goddess kortit... Tuli taas jotenkin niin sopivat, vaikka sokkona otinkin. :)


Välillä on sellainen olo, että alkaisipa jo synnytys tai tulee mietittyä, että koskahan vauva päättää syntyä. Miehen kanssa arvuuteltiin kerran, että minä päivänä Omppu syntyy. Pääasiassa on kuitenkin levollinen olo asian suhteen ja viikot menee niin nopeasti, että sitä vaan toteaa, että väistämättä se vauva kohta puoliin syntyy. Muutama viikko ei ole mikään pitkä aikaa enää tässä vaiheessa. :) Näitten pohdintojen ym. tuntemusten kanssa oli hauskaa, että yksi korteista liittyi aikaan.

Erityisesti nyt kun synnytys on päivä päivältä lähestymässä, niin omaan kehoon luottaminen on entistä tärkeämpää. Siksi oli hienoa, että yksi kortti tuli muistuttamaan minua siitä. Viime aikoina isoa vatsaani on kommentoitu todella paljon ja sen takia on ollut vähän haasteellista nauttia vauvamahasta. Pohjimmiltaan kyse on siitä, että en ole pystynyt rajoittamaan syömistäni niin paljon kuin olisin halunnut, erityisesti herkkujen suhteen ja iso maha ja viittaukset siihen saa asian aina vain uudelleen mieleen. Vaikka on tämä maha minusta ihana! En vain ole pystynyt nauttimaan siitä niin paljon kuin olisin toivonut.

Valon kortti ei ole koskaan tarpeeton, erityisesti nyt se tuntuu itselleni todella sopivalta. Nykyisten lasten kanssa on ollut haastavaa ja välillä on ollut vaikeuksia olla olematta känkkäränkkä-äiti. Iloa ja valoa kaipaa jokainen... omaan itseensä, sieluunsa, kun aina ei välttämättä riitä, että ulkona paistaa aurinko. ;)

2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta blogistasi! Täältä oon saanu paljon vinkkejä ja ´voimia´ synnytykseen. Mulla 20päivä tätä kuuta viiennen lapsen laskettu aika.
    Toivon että pystyisin mahd. luomuna synnyttää, osittain homeopaattiset käytössä :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! :) Kaikkea hyvää loppuraskauteen ja ihanaa synnytystä!

    VastaaPoista