maanantai 20. toukokuuta 2013

Raskauskuulumisia 4

Plöts...


Oltiin mökillä. Siivosin tönön talven jäljiltä ja Plöts (nojatuoliin). Olin sen jäljiltä ihan poikki... ja selkä on vieläkin. :) Kävely on kuin jollain ankalla, kun vas. puolelta alaselkä vähän ilmoittelee itsestään, ja ekan kunnon hellepäivän jäljiltä varpaat loistaa turvotuksella! On aika jännää kun yht´äkkiä varpaat onkin kuin nakit ja tuntuu ihan oudoilta. :)

Liitoskivut tuli takaisin huhtikuun puolella pitkän tauon jälkeen. Kävin osteopaatilla saamassa siihen apua ja sainkin! Kuukauden päästä ilmeisesti 2h junassa istumisesta huonolla, kovalla penkillä ne palasi niin pahoina, että seuraava yö meni istuen nukkuessa. Muutaman päivän päästä menin uudelleen osteopaatille ja sain apua jälleen. :) Nyt liitokset ilmottelee itsestään enemmän tai vähemmän... kuitenkin huomattavasti vähemmän kuin ennen osteopaatin apua. Suosittelen sitä siis lämpimästi! ...vaikka menisikin siihen viimeiset rahat. :)

Raskausviikkoja on nyt 35+ ja viikot alkaa käymään vähiin. Kävi tuossa yks päivä mielessä, että "apua... entäs jos en olekaan vielä valmis...". Lähinnä ajatus liittyi synnytykseen... Nyt sitten ajattelin, että tekisin jotain ihan konkreettista eli laittaisin sairaalakassia valmiiksi + ostaisin sen vihkon, että voisin tehdä sen synnytysvihkon valmiiksi. Jotain vihkoja jo kaupassa katselinkin, mutta en löytänyt "sitä oikeaa". :) Noiden lisäksi henkistä valmistautumista voisin lisätä myös... esim. nostaa taas tälle viikolle kolme Birth Goddesses -korttia niin kuin olen jo useana viikkona tehnytkin. Nyt pari viikkoa on tosin tainnut jäädä väliin... Miehen kanssa on pitänyt katsoa yks synnytysleffa, mutta aina se on jäänyt... Tänään katsoin You Tubesta yhden ihanan videon, joka ainakin täytyy näyttää. Se löytyy tästä:


Mut nyt.. nukkumaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti