keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Raskauskuulumisia 3

Vappua on vietetty ja olo on kuin yksi vappupalloista olisi tunkeutunut mahaan vauvan seuraksi. :O Alaselkä on vihoitellut kävelemisestä, mikä onkin ihan uusi juttu. Olen joutunut makailemaan jyväpussin kanssa ja se on auttanut aika hyvin. Tosin jyväpussi oli sen verran surkea, että piti ommella siihen lokeroita, kun aina ne jyvät oli ihan väärässä paikassa. Jotkut nauhatkin olisin ommellut, mutta ei sattunut olemaan ennestään tarpeeksi pitkiä. Täytyy kyllä ommella ennen kuin synnytys koittaa. On niin paljon helpompi olla kun sen saa köytettyä kiinni ja saa kädet vapaiksi. Tosin kyllähän sen saa vaikka huivilla tai rebozollakin vyötettyä paikoilleen...

Rv 32+4 (?)

Vauvaa odotetaan jo kovasti. Pinnasänky koottiin ilman toista laitaa meidän omaan sänkyyn kiinni ja pieniä tarvikkeita lukuunottamatta kaikki muu on valmiina. Synnytystä varten on muutamia pikku hankintoja tekemättä, mutta ei mitään niin oleellisia ettei niiden puuttuminen haittaisi. Juuri nyt tällä hetkellä (kun selkääkin sopivasti juilii hiukan) riittää, että TENS-laite ei ole piilotettuna mihinkään mistä sitä ei löydä ja kamera on toiminta valmiudessa. :)

Tämä Voima Puutarha - kortti tuli avattua tälle viikolle.. runotalo.blogpot.com


Synnytystoivelista ja synnytysvihko! Nepä onkin vielä vaiheessa. Toivelistan laitoin kyllä yhtenä versiona sairaalaan ja toisena versiona doulille s.postilla, mutta sitä viimeisintä jonka synnytyksen otan mukaan... sitä en ole vielä kirjoittanut puhtaaksi. Synnytysvihko pitäisi ostaa myös. On ollut todella kiva lukea aiempien synnytysten vihkoja jälkikäteen. Tosin tällä kertaa en aio kirjotella sinne etukäteen muita vinkkejä kuin verenvuoto + homeopatia ohjeet.

4 kommenttia:

 1. synnytysvihko? mitä sillä teet? :)

  VastaaPoista
 2. Voisitko kirjoittaa myös tänne synnytystoivelistasi? Mutta ymmärrän, jos on liian henkilökohtaista. Olisi vaan ihanaa päästä toivomuksiasi lukemaan:)

  VastaaPoista
 3. Synnytysvihkosta on vanha postaus: http://voimaannuttavasynnytys.blogspot.fi/search/label/synnytysvihko

  Nyt tosiaan ajattelin tehdä ihan vaan sellasen missä on: synnytystoiveet, vinkit verenvuotoa ja homeopatian annostelua varten + sitten (itselle, miehelle ja doulalle) tilaa kirjoittaa synnytyksen aikana muistiinpanoja...

  VastaaPoista
 4. Ai niin ja voin laittaa toivelistan tänne, kunhan se on valmis. :)

  VastaaPoista