torstai 11. huhtikuuta 2013

Keskospeittoja

Jo pari kuukautta sitten tuli into tehdä keskospeittoja kangaskaapin ylijäämä kankaista. Projekti on vähän venynyt ja paukkunut siitä mitä itse alunperin ajattelin. Välillä loppui fleece jne.. :)  NYT kaikki peitot on kuitenkin vihdoin valmiit ja saatekortit niissä kiinni. Vielä pitäisi sopia niiden viemisestä Taysin keskolaan. Ajattelin viedä peittojen kanssa hoitajille vähän paakkelsia. =)
Peittoja tuli lopulta yhteensä 14kpl. Kuvassa päällimmäisenä yksi omista suosikeistani.

2 kommenttia:

 1. Mulla kanssa ollut haaveina tehnä noita, kun meillekkin on kaiken näköisiä kankaan paloja jäänyt. Viimeksikin, kun oman tytön tilkkupeittoon piti leikata kuvia sieltä täältä kangasta, niin jäi kauheasti "hukka paloja".

  Tarkkaa noiden tekeminen on, kun mitat on tarkat, samoin se, että materiaalit on hyviä ja mitään irtoavaa ei ole, mutta miten olet noiden viemisen hoitanut, vai onko ensimmäinen kerta?
  Voiko niitä ylipäätään tavallinen tallaaja sinne viedä? Enkä edes tiedä haluaako ne täällä Kanta-Hämeessä noita...Hmm...Täytyis kai kysyä?

  VastaaPoista
 2. Olen kysynyt kaverilta, joka on siellä töissä, että saa kuulemma viedä. En ole vielä sopinut tarkempaa ajankohtaa.

  Laita ihmeessä vaikka mailia ja kysy. Minäkin varmistin Taysin käytäntöjä peittojen suhteen, kun totesin googlailujen ja nuppupeitto-yhdistyksen ohjeiden perusteella, että sairaaloiden välillä on eroja.

  VastaaPoista