sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Tunnustus

Kello on kohta puolen yön. Minulla on monta keskeneräistä hommaa ja aamulla on "aikainen" herätys, kun on kerho aamu. Olin laittamassa konetta kiinni, mutta jostain syystä klikkasinkin tämän synnytys blogin sivun auki. Olen viime aikoina pohtinut blogieni lopettamista ja nytkin mietin, että mitä tekisin tämän kanssa. Sitten huomasin kommenteissa Kottby viestin tunnustuksesta.

Voimaannuttava synnytys -blogi sai siis tunnustuksen Kottbyltä. "The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka hänen mielestään sen ansaitsevat."


Lämmin kiitos Kottby! Erityisesti niistä perusteluista miksi valitsit yhdeksi tunnustuksen saajaksi tämän blogin. Ehkä en sittenkään lopeta, vaan kaivan väkisin jostain sen hetkisen jonka tähän bloggaamiseen tarvitsen?!

Tässä vielä vastauksen tunnustukseen liittyviin kysymyksiin:

1. Milloin aloitit blogisi?
En muista. Kai joskus Annin syntymän jälkeen? Anni täyttää parin viikon päästä 3 vuotta.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Tämä blogi on synnytysaiheinen ja käsittelee kaikkea synnytykseen ja raskauteen liittyvää.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Jaa-a. Nykyään on pilvinpimein kaikkia odotus- ja vauvablogeja. Minä taas aloitin tämän blogin synnytyksen jälkeen, kun oli pakko saada purettua sitä synnytysenergiaa johonkin ja halusin yrittää tätä kautta jakaa tietoa aktiivisemmasta synnytyksestä. Tämä ei siis ole ns. päiväkirjatyylinen niinkuin esim. monet odotusblogit.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
En osaa tehdä nettisivuja, joten tämä blogin pitäminen oli helppo vaihtoehto siihen tiedon jakamiseen.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Haluaisin, että aiheet/tiedot ym. löytyisi helpommin. Päivityksiä olisi useammin. Jne. ;)

Nyt heräsi Tuuli tissille. Pitää mennä.

3 kommenttia:

 1. Älä missään nimessä lopeta blogia. Hihkun aina kun olet päivittänyt ja kaikki kirja yms. vinkit olen saanut täältä :)

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä :-)

  Ymmärrän hyvin, että aikaa blogin pitämiselle ei pienten lasten äidillä tunnu aina löytyvän. Ja kun aika on kortilla, voi se oma innostuskin olla välillä vähäinen. :-) Tämä blogi on kuitenkin täynnä niin hyvää materiaalia ja pohdintaa, että vaikka et jaksaisi sitä kovin säännöllisesti päivittää, toivon että pitäisit sen auki ja luettavana, sillä uusia synnytystään pohtivia ja tietoa etsiviä lukijoita tulee koko ajan - näin luulen. Tällaisia naisen omaan synnytysvoimaan luottavia tiedonlähteitä on tosi vähän, ja aikaisempien postaustesikaan aiheet eivät sinällään vanhene.

  Kiitos vielä hienosta ja tärkeästä blogistasi, ja ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
 3. Hei Terhi,
  Myös minä jätän tänne tassunjälkeni. Löysin blogisi noin kuukausi sitten ja olen ahminut sitä aina ensimmäisistä postauksista tähän hetkeen. H-hetki koittaa minulla reilun parin viikon päästä ja tästä olen saanut tosi paljon irti! Nimenomaan kun tuleva synnytys pyörii paljon mielessä johon haen. En muuten jaksa surffailla sadassa eri paikassa, vaan on ollut tosi kiva kun olet kerännyt blogiisi ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa synnytyksestä ja siihen liittyvistä jutuista. Kiitos ja aurinkoista kevättä!
  t, Milla Oulusta (rv 37+3)

  VastaaPoista