perjantai 28. tammikuuta 2011

Mohdoh

*muokattu 28.1. klo 20.47*

Ostin itselleni pari päivää sitten MOHDOH-vahaa. Mohdoh vahassa on mukana eteerisiä öljyjä ja vahan väri on valittu edes auttamaan haluttua vaikutusta. Myös vahan koostumus on suunniteltu rauhoittavaksi ja tyynnyttäväksi. Mohdoh´ta tulisi käyttää 5-10min kerrallaan myönteisen vaikutuksen saamiseksi.


Mohdoh sarjaan kuuluu kahdeksan erilaista vahaa. Itselleni ostin "Unwind"-vahan helpottamaan stressiä. :) Ihastuin siihen niin, että haluaisin niitä muitakin! Se miksi kirjoitan vahasta täällä synnytysblogissa on se, että erityisesti yksi vahoista on varmasti raskaana olevien mieleen. Nimittäin "Travel", joka auttaa raskauspahoinvointiin!


Soitin Mohdoh vahojen maahantuojalle ja varmistin, että nämä vahat varmasti sopivat raskaana oleville. Terveyssiskoista sanottiin, että he ovat varmistaneet asian suoraan valmistajalta Iso-Britanniasta ja KAIKKI vahat sopivat ja ovat turvallisia myös raskaana oleville. Niitä on käytetty briteissä seitsemän vuotta menestyksekkäästi. Vahat sopivat myös lapsille, toki täytyy katsoa ettei lapsi syö sitä. :)

******

Piti vielä tulla lisäämään yksi linkki ja se on TÄSSÄ. Siitä pääsee allekirjoittamaan adressi imetysoppaan puolesta. KELAn äitiyspakkausraati oli kaikessa "viisaudessaan" päättänyt jättää imetysoppaan kokonaan vuoden 2011 äitiyspakkauksista pois. Perheet saavat nykyään muutenkin niin vähän tietoa, ohjausta ja neuvonta onnistuneeseen imetykseen, että on todella raivostuttavaa, että yksi oleellisista väylistä suljetaan tällä tavalla.

Tässä esimerkki: Nokialla perheet eivät saa raskausaikana perhevalmennusta, ei synnytysvalmennusta eikä synnytyksen jälkeen neuvolantäti tule käymään kotikäynnillä (paitsi ensisynnyttäjillä pyrkiivät käymään). Neuvoloiden työntekijöillä on hyvin vaihtelevasti WHO:n imetysohjauskoulutuksia käytynä, joten kovin paljon ei voi laskea neuvolakäyntien varaan automaattisesti. Sitten kun vielä äitiyspakkauksista poistetaan kattava ja luotettava imetysopas, niin on aika haastavaa koittaa nostaa 6kk täysimetysprosentteja. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti