torstai 9. joulukuuta 2010

Tv:stä

YLE Teemalla tuli tänään Tutkiva juttu, aiheena Viisaat vastasyntyneet, ja sitten amerikkalainen dokumentti The Science of Babies eli Vauvan vuosi.

Ohjelmat tulee uusintana, mutta en nyt muista että mikä pv. Ainakin tuo tutkiva juttu oli siitä mielenkiintoinen, että siinä oli synnytyslaulua by Hilkka-Liisa Vuori. En nähnyt kumpaakaan ohjelmaa sen kummemmin, kun piti neitejä laittaa nukkumaan, mutta äänettömällä katoin juuri sen verran, että huomasin Hilkka-Liisan siitä. :D En tiedä löytyykö noita ohjelmia YLE Areenalta?!


*Lisäys*

Sydänääniä: Perjantaisin TV2 21.1.2011 klo. 20 alkaen 16-osainen dokumenttisarja perheistä, joihin on tulossa lapsi.Kuvattu Tammisaaren synnytysosastolla.

3 kommenttia:

 1. Tuo Sydänääniä-sarja pitää nähdä! Tiedätkö, onko ne katsottavissa myös Yle Areenalla? Sieltä ne voisi katsoa silloin, kun itselle sopii (myös tällainen telkkariton). Mistä löysit tuon esitysten alkamispäivämäärän?

  Hienoa, että edes muutamia välähdyksiä Tammisaaren toiminnasta on saatu tallennettua, ennen kuin se suljettiin. On edes jotain dokumenttia jälkipolville, että kyllä Suomessakin on joskus osattu.

  - mamma_74

  VastaaPoista
 2. hei, joko mamma74 synnytit?! kuulisin mielellään. multa on ehkä mennyt ohi se..

  tutkailen myös innolla jos saan jostain nettitvstä katsottua nuo tammisaaren ohjelmat t.tanjaw

  VastaaPoista
 3. Tanjaw, kiitos kysymästä, kyllä meille jo syntyi suloinen tyttövauva :) . Kaikki meni mallikkaasti, saimme olla kotona ja alku uuden vauvan kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin. Taas oli omanlaisensa synnytys, vaikka joka synnytyksessä onkin ollut myös joitakin samoja elementtejä. Kokemus oli jälleen voimaannuttava. Taas opin jotain uutta itsestäni, elämästä ja synnyttämisestä. Ihan päällimmäisenä ehkä on tällä hetkellä se ajatus ja ennenkaikkea ihmetys, kuinka naisessa on uskomaton määrä voimareservejä ja kykyjä selviytyä myös synnytyksen mullistavasta voimasta. Ja tuntuu, että joka kerta synnytyksen läpikäytyäni olen aloittanut uuden, taas vähän erinäköisen elämän.

  Olen onnellinen :)

  - mamma_74

  VastaaPoista