maanantai 25. lokakuuta 2010

Supistus -kilpailu/arvonta

Mamma_74 sattui sopivasti ehdottamaan pienen "kilpailun" aihetta tuolla aiemman postauksen kommenteissa.. juuri kun itse taas olin aihetta vailla! Sain nimittäin Doulapalvelulta arvottavaksi kaksi SmartMom:in Teething bling-korua blogini lukijoille. :)


Supistus - kilpailu/arvonta

Supistus -sanalle olisi nyt hakusessa paremmin kuvaava ja mielikuvaltaan positiivisempi sävyinen suomenkielinen sana. Ehdota omaa korvaavaa sanaasi tämän postauksen kommentteihin ma 1.11. mennessä, niin osallistut arvontaan. :)

Arvon kuparin värisen kaulakorun kaikkien uutta sanaa ehdottaneiden kesken ja mustan rannekorun saa minun mielestä oivallisimman sanan ehdottanut lukija.


9 kommenttia:

  1. Aiemmin kirjoittamaani ajatellen ehdotukseni lieneekin: Laajennus (sitähän supistuksen on tarkoitus tehdä: laajentaa kohdunsuuta :) ).

    Toinen samansisältöinen voisi olla: avarrus.

    mamma_74

    VastaaPoista
  2. jatketaan tällä -us linjalla eli minä ehdotan voimaus:ta

    VastaaPoista
  3. Mä muutan us-päätteen ys-päätteeksi: edistys :D

    VastaaPoista
  4. Se on kuin aalto joka nousee ja laskee, se saattelee uuden elämän alkuun. Se on siis SAATTO :)

    t: Helena

    VastaaPoista
  5. Kiva kilpailu!! ja hyviä vaihtoehtoja kaikki mainitut. Supistus sanana ei kyllä tuo mielikuvaa avautumisesta tai synnytyksen etenemisestä...

    Vastaan matemaattisesti LAVENNUS:)

    VastaaPoista
  6. Likistys :), vauva tulee kokoajan likemmäs syliä ja se on ihanaa (vielä muutama viikko ja sitten toivon mukaan pääsen itsekkin likistelemään :)).

    VastaaPoista
  7. Jatkan vielä:
    Voima Hali
    Halitus, Halistus "Nyt tulee oiken kunnon vavisuttava halistus..." :) - Laura J.

    VastaaPoista