keskiviikko 25. elokuuta 2010

Unnan odotus osa 20

Laskettupäivä lähestyy... supistelee haaaaaarvakseltaan, mutta ei tarpeeksi. Itse veikkaan, että Unski syntyy 40+1. Olisikin uusi juttu odotella vauvaa LA:n yli. :) Kovasti täällä jo vauvaa odotellaan, varsinkin mies on kovin kärsimätön.. lähinnä siksi että saisi sitten jäädä isyyslomalle. ;)


Eilen illalla ja tänään on tullut ihan uusi vaiva. Kun Unski möyrii ja ilmeisesti samalla vähän kohtua supistaa, niin oik. puolen issiakseen (suoraan oik. pakaran kohdalta) sattuu. (Nyt juuri kyllä tuntuu tuolla häntäluun kohdallakin, vaikka ei edes supista..) Voin sanoa, että on hiukan ilkeen tuntusta. Varsinkin kun Unskin nyrkitykset sattuu muutenkin välillä niin, että ei tiedä miten päin olisi.

Unna & maha on tosi alhaalla... ja vaikka maha ei mikään valtava olekaan, niin äitiyshousut ja osa äitiyspaidoista on auttamattomasti jäänyt mahan kohdalta liian pieniksi. Onneksi ei tarvitse lähteä ostamaan isompia vaan saa kohta siirtyä tavis-vaatteisiin. :)

Minun äiti on ollut meillä lomalla/kylässä muutaman päivän. Saapa nähdä käykö tälläkin kertaa niin, että kun äiti lähtee kotiin, niin samana iltana vauva alkaa syntymään. Niin kävi Annia odottaessa. :) Nyt olisi kyllä hyvä hetki syntyä, kun tämän päivän sovittu tapaaminen tuli hoidettua, jumppapallo haettua kotiin, neuvolasta tuli saga-näytteen neg. vastaus ja muutenkin kaikki kohdillaan.. :) Ei vaan taida olla Unski samaa mieltä.

6 kommenttia:

 1. sulla on ihan mielettömän ihana maha!!onnea loppurutistukseen <3

  VastaaPoista
 2. Hei!
  On sinun maha kyllä niin alhaalla et kyllä se tulee sieltä ensi yönä:)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: voi ei tullu vielä... :) sen verran lupaavammalta näyttää, että eilen illalla tuli astetta kipeempiä supistuksia (piti ihan keskittyä ja juttelu miehen kanssa jäi tauolle siksi aikaa), mutta edelleen harvakseltaan (20min? välein). Yks vyöhykepisteistä on herkistyny myös... joten eiköhän muru synny ennen ku tartteis alkaa neuvottelee taysin kanssa yliaikaiskontrolleista. ;)

  VastaaPoista
 4. Taitanet olla jo nyytti kainalossa kun ei kuulu mitään:)

  VastaaPoista
 5. täällä kurkkimassa joko olis jo uutisia:) jaksamista!

  VastaaPoista
 6. No nyt on kyllä tullu jo!

  VastaaPoista