torstai 12. elokuuta 2010

Unnan odotus osa 19

Kesäloman viimeiseltä reissulta kotiuduttiin eilen ja nyt sitten oleillaan täällä kotimaisemissa ja odotellaan h-hetkeä. :) Vammala aukeaa vasta maanantaina, joten ainakin sinne asti voisi minun puolesta olla hiljaiseloa synnyttämään lähtemisen suhteen. ;)

Unna on kovin alhaalla jo.. lääkärikin sanoi vikassa lääkärineuvolassa, että pää siellä tuntuu jo. Unskin nyrkkeilyt sattuu välillä ihan hirveästi, varsinkin jos supistaa samaan aikaan. Supisteluja on ollut vaihtelevasti. Toivottavasti vadelmanlehtitee ja sunnuntaina alkavat vyöhyketerapia kikat saisi Unnan innostumaan ja syntymään jo ensi viikolla. :D Heh... toiveajattelua. ;) Ei sillä, että olisi kiire päästä masusta ja raskaana olemisen tilasta eroon, vaan käytännön syistä se olisi hyvä ajankohta. ;) Vaikka enpä minä noita käytännönjuttuja ole stressannut, kyllä nekin sitten hoituu päättääpä syntyä koska vain. Eniten tietysti toivon, että lastenhoito järjestyy jotta mies pääsee mukaan ja että jompi kumpi doulista pääsee synnytykseen mukaan.


Nyt on siis viikkoja 37+4 (jos muistan oikein). Välilihan öljyäminen on jäänyt tasan kahteen kertaan (täytyy nyt ryhdistäytyä sen suhteen) ja vadelmanlehtiteen juomisessa oli parin päivän tauko. Ihan ei siis ole kaikki suunnitelmat pitäneet. :) Viime päivinä huomio on mennyt enemmän turvotuksen ehkäisyyn ja pienentämiseen... Lähinnä on huvittanut nuo pulleat varpaat ja juhlakengistä "ulos kasvaneet" kintut. :)

No juu. Eipä kai tämän kummempaa tällä kertaa. :)

9 kommenttia:

 1. Onpas kauniita kuvia! Tulee edelleen seurailtua blogiasi, vaikka synnytys oli ja meni :). Toivottavasti Unskin synnytys menee hienosti (ja sopivana ajankohtana tietty myös ;)!) ja se on kokemuksena oikein voimaannuttava :)!

  VastaaPoista
 2. oi kun vatsa näyttää jo isolta! ihanaa synnytyksen odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, ihan kuin noissa ekoissa jo pitäisit häntä "sylissä" :)

  ps. Edellinen monsterimasukuva oli kans aika huippu! Harva varmaan onnistuu noin hyvin taltioimaan. On se vaan jännä tunne...

  mukana odottamassa, Erika

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia!!!!onnea loppurutistukseen<3

  VastaaPoista
 5. Täällä käyn välillä kurkkimassa viimehetken kuulumisia :)

  Tehokkaita endorfiineja toivottelee mamma_74

  VastaaPoista
 6. Kiitos tsempeistä! Täällä sitä ollaan ja laitellaan kotia kuntoon... niin ja odotellaan siinä samalla. ;) Unskilla on ollut hiljasempia päiviä, tosin tänään jo vähän vilkkaampi taas, ja itsellä pinna kireällä (en tiedä onko muuten vaan, vai onko tullut nukuttua sitten niin extra huonosti). Lähinnä siis nuo kitisevät neidit hermostuttaa, muuten ihan ok mieli. :)

  Synnärikassi on edelleen vaiheessa, mutta synnytysvihkon tein valmiiksi ja viimeistelin samalla synnytystoivelistan. Kovasti toisaalta jo odotan h-hetkeä, mutta toisaalta ei ole kiirettä.. saisi vielä nämä pienet sisustuskuviot loppuun, niin sitten! ;)

  Tein eilen vadelmanlehtiteestä "jääteetä" ja aloitin vyöhyketerapia jutut (2 kohtaa joita hieron kerran päivässä).

  Minä jatkan odottelua... niin kuopuksen nukahtamisen kuin synnytyksen alkamisen... kiitos vielä tsempeistä! :)

  VastaaPoista
 7. Muista: Paras viimeisten viikkojen/päivien keino valmistautua synnytykseen on nukkuminen!!

  mamma_74

  VastaaPoista
 8. Mamma_74: Juu oon koittanu pitää mielessä myös tuon levon. :) ONNEKS ne kamalat helteet loppui. Pari viime yötä oon saanu nukkua taas omassa sängyssä, eikä ole tarvinnut lähteä sohvalle evakkoon ja kuumuutta karkuun. :) Vessassa ja juomassakaan ei tarvitse ravata jatkuvalla syötöllä, kun on viileämpää.

  PS. Pitkin päivää on supistellut, mutta ei voi sanoa että juurikaan kipeästi. Eilen illalla oli oikeastaan ensimmäinen KIPEÄ supistus... piti ihan hengitellä silmät kiinni ja keskittyä. ;)

  VastaaPoista
 9. Ihan mieletön kuula!!:D ihana!

  VastaaPoista