torstai 5. elokuuta 2010

Kiukkuisena...

Ystäväni synnytyskokemuksesta kiukustuneena haluan muistuttaa KAIKKIA SYNNYTTÄMÄÄN MENEVIÄ:

SYNNYTYKSEN AIKANA SAA (JA KANNATTAA) SYÖDÄ!!!!

Vaikka kävisikin niin, että joutuisi lopulta sektioon, niin TUTKITUSTI siitä ei ole haittaa jos on syönyt aiemmin. WHO (Maailman terveys järjestö) sanoo myös, että ei ole perusteltua pitää synnyttäjää nälässä. Tuntuu ihan uskomattomalta, että asia on ollut tiedossa jo ties kuinka pitkään ja silti synnyttäjiä pidetään nälässä. Niinkuin ystäväni sanoi: "Eihän kukaan juokse maratoniakaan syömättä kahteen vuorokauteen!". Kyseessä ei siis ollut se etteikö äiti olisi halunnut ruokaa, vaan se että pyynnöistä huolimatta hän sai parin vuorokauden aikana vain yhden jugurtin.

Muistakaahan siis pitää itsestänne ja vauvastanne huolta ja SYÖKÄÄ synnytyksen aikana!

3 kommenttia:

  1. Edelleenkin kiitän blogisasi.Esikoisen kohdalla elin vuorokauden yhdellä mehukeittotetralla. En uskaltanut avata suutani sen enempää, vaikka mehukeitonkin sain pyytää. Toivottavasti yhdeksän vuotta ovat muuttaneet asennetta henkilökunnalla. Tsemppiä loppuun!

    VastaaPoista
  2. Tämä on hyvä pointti. Kättärin Haikaranpesässä muistan kun kolmatta synnyttäessä eteen kannettiin kokonainen ateria "kun on ruoka-aika". Silloin oli jo aika hankala keskittyä ruokailemaan, mutta ajatus oli oikea.

    VastaaPoista
  3. mulla oli cokista mukana ja muuta pientä naposteltavaa ;)Sitä Cokista ainakin tuli juotua sen pitkän päivän aikana.

    VastaaPoista