tiistai 19. kesäkuuta 2012

Nyt SE on julkaistu!

Ehkä viikko sitten olin lasten kanssa ulkona ja aloin kuunnella, että jossain puskan takana naapuri rapun edessä on ilmielävä Risto Räppääjän täti. Hän hössötti ja puhui aivan samalla tavalla... Lopulta näin hänet puhumassa puhelimessa ja hyppimässä polkupyöränsä vieressä innosta sekaisin. Hänen tyttärensä oli kuulemma päässyt hakemaansa kouluun ja nainen oli siitä niin onnesta sekaisin ettei kyennyt muuta kuin hyppimään, loikkimaan ja hihkumaan! Se miksi tuon tähän kirjoitin on se, että VIHDOIN uusin painos Heart and Hands kirjasta on julkaistu! Oma reaktioni uutiseen oli melkein yhtä muikea kuin pihan tädillä. :)

Tästä linkistä löytyy lisää kirjasta

Olen kuullut aiemmista painoksista niin paljon kehuja mm. kätilöiltä, että päätin yli puolivuotta sitten, että tilaan omani heti kun uusi painos tulee. Extra innostuksen kirjan odottamiseen tuo se, että kirjassa on paljon suomalaisia valokuvia!!! :)

Kirjan kirjoittaja Elizabeth Davis (kätilö) on aivan mahtava. Sain olla hänen luennoillaan viime vuonna Saksan Midwifery Today konfrenssissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti