maanantai 10. toukokuuta 2010

Uusi blogi!

Uusin blogini VOIMAANNUTTAVAT SYNNYTYSKOKEMUKSET löytyy TÄÄLTÄ!

Toistaiseksi siellä on vasta vain Annin synnytyskertomus, mutta toivon että pian siellä olisi monta muutakin tarinaa, jotka loisivat uskoa tuleviin synnyttäjiin mahdollisuudesta itsekin saada hyvä tai ihanan voimaannuttava synnytyskokemus!

5 kommenttia:

 1. Loistavaa, Terhi! Mahtava idea :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos. :) Siellä on nyt Annin kertomuksen lisäksi myös yksi toinenkin jo... :)

  VastaaPoista
 3. Kerroin blogista kavereille, joilla upeat ja ihanat synnytykset koettuna ja itsekin meinaan kirjoittaa tarinamme. Odotan aivan intona ihania, rohkaisevia, voimaannuttavia tarinoita, joista ennen kaikkea rauhallisen synnytyksen ja syntymän tunnetta ja tunnelmaa haluaisin lukea. Toivottavasti blogista tulee Suomen seuratuin ja aktiivisin blogi!!!!!!! ;-)

  VastaaPoista
 4. Hyvä Terhi!
  Minäkin käytän tilaisuuden hyväkseni ja kirjoitan Lauran synnytyksestä. Sehän oli hieno ja voimakas kokemus, ja mun on jo aika muistella kaikkea sitä hyvää mitä siinä oli ja laittaa ne kätilöstä johtuneet pettymykset taustalle. (Eikös myös ei-ihan-täydellinen-synnytys voi olla voimaannuttava?)
  Muistuta mua jos ei kirjoitusta ala kuulumaan! Haleja Unna-Masukille!

  VastaaPoista
 5. AIVAN MAHTAVA IDEA!! Pitää mainostaa omassa blogissakin! Kiitos tästäkin huippumahtavasta ja tärkeästä blogista! Tulevana ammattilaisenakin olen löytänyt täältä hyviä vinkkejä ja linkkejä :)

  VastaaPoista