sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Hengissä ollaan :)

Niin se aika vaan vierähtää ja päivät menee tohinalla ohi. Blogin päivitys on jäänyt, kun iPadilla en ole saanut kirjoitettua ja vanha läppäri hajosi. Meidän pienin on nyt melkein 10kk ikäinen. Synnytyskertomus on vieläkin kirjoittamatta. :) Neljän lapsen kanssa elämä on kyllä aikamoista hulabaloota, mutta nyt alkaa helpottaa siinä mielessä, että liikenee  jo pikkasen aikaa joillekin omille jutuille (aktiivinen synnytys ryn hallitustyöskentelylle).

Synnytysjutut on edelleen lähellä sydäntä, mutta huomaan kyllä, että kiinnostuksen kohteet on hieman muuttuneet. Elämäntilanne ei tule antamaan myöden doulaamiselle moneen moneen vuoteen, joten sen olen jättänyt toistaiseksi taakse. Tällä hetkellä intoa ja mahdollisuuksia voisi riittää luonnollisesta raskaudesta ja synnytyksestä kiinnostuneiden äitien mentorointiin. Vähän niinkuin raskausajan doulaamista, mutta äidiltä äidille - naiselta naiselle. :) Synnytyslaulun opetusta ja mother blessing juhlia toivon tulevaisuuteen myös. Katsotaan mitä tuleman pitää. :D

Nyt lähitulevaisuudessa olen järjestämässä Eeva Koskisen kanssa doulille synnytyslaulu ja akupainanta koulutusta täällä Tampereella 4.5.! Lisätietoja löytyy käsittääkseni Tampereen Napapiirin sivuilta. Sen lisäksi olen puuhanaisena Aktiivinen synnytys ryn seminaarissa: Lempeästi, luonnollisesti, rakkaudella, joka on myös Tampereella (su 18.5.). Ohjelma on monipuolinen ja todella kiinnostava. Lisätietoja löytyy Aksyn sivuilta.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että olet löytänyt uuden suunnan ja pysyt vielä synnytysten parissa:) Odotan innolla mitä järjestelet ja tulen mahdollisuuksien mukaan Tampereelle osallistumaan niihin.

    VastaaPoista
  2. Joo Jännästi sitä huomaa aina vaan innostuvansa synnytysjutuista, kun on hetken raskaanaolevien tai doulien parissa... ;)

    VastaaPoista