perjantai 25. syyskuuta 2009

Synnytyslaulusta

Uusimmissa Kaksplus ja 9 kuukautta -lehdissä on artikkelit Synnytyslaulusta ja Hilkka-Liisa Vuoresta. Kannattaa lukea, varsinkin jos ei ole aiemmin tutustunut synnytyslauluun ja/tai äänenkäyttöön synnytyksessä ja raskauden aikana.

(Kuva: Ann-Marie Brentenstein, lainattu Hilkka-Liisan luvalla)

Hilkka-Liisan vetämiä synnytyslaulu-kursseja on syksyllä mm. Helsingissä, Jyväskylässä ja Tampereella (la 5.12.). Tampereen kurssipäivästä sovin juuri Hilkka-Liisan kanssa, joten kellonajat ym. on vielä auki. Jos kiinnostaa, niin minulta voi kysyä lisätietoja ja myös ilmoittautua kurssille. Lisätietoja löytyy Hilkka-Liisan sivuilta ja sitä on tulossa myöhemmin myös tänne, Napiksen sivuille kuin Facebookiinkin. :)

Synnytyslaulusta voi lukea Hilkka-Liisan sivuilta tai sitten minun aiemmista bloggauksista, jotka löytyy helpoiten sivun oikean reunan alaosasta "tunniste"-osiosta otsikolla synnytyslaulu. :)

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Kiitos paljon blogistasi. Olen seurannut sitä keväästä asti ja raskauteni edetessä selaan juttuja uudelleen ja uudelleen. On rohkaisevaa lukea ajatuksiasi aktiivisuudesta ja luonnonmukaisuudesta synnytyksessä. Asun pienellä paikkakunnalla enkä pääse isojen kaupunkien koulutuksiin joten joudun turvautumaan kirjoihin ja nettiin. Blogisi on siis suuri apu ja tuki kirjavinkkejä myöten :). Odotan esikoistani joten otan vastaan kaiken ihmetellen ja enemmänkin hiljaa mielessäni sulattelen asioita. Toivottavasti jaksat ylläpitää tätä blogia jatkossakin!
  t. Tuuli

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tuuli viestistäsi! Kiva kuulla, että blogistani on ollut "hyötyä". Tämän päivittäminen on viime aikoina ollut hiukan harvassa, kun kotiäidin hommat ja hurja neulomisvimma on vienyt mennessään kaiken muun touhutuksen ohessa. Täytyy kyllä ehdottomasti kaivaa omaa aikaa tällekin blogille, että löytyy lisää mielenkiintoista luettavaa. ;)

  Nautinnollista loppuraskautta sinulle ja voimaannuttavaa synnytystä! :)

  VastaaPoista